Strepen
State of the Art Living

REFERENTIES IN HANDEN VAN EXPERTEN

Als eigenaar van een appartement in The Gallery gaat u in zee met twee solide partners, die hun sporen op vlak van luxevastgoed meer dan verdiend hebben. VL-Holding is gespecialiseerd in de ontwikkeling van kwalitatief vastgoed op triple A-locaties en exclusieve bouwprojecten. Een uitgekiende benadering en samenwerkingen met toparchitecten en -partners resulteerden in tal van hoogstaande projecten. Vastgoedvennootschap Bermaso specialiseert zich in de realisatie van residentieel en commercieel vastgoed op triple A-locaties in België. Doorheen de jaren bouwde het bedrijf een uitgebreide expertise op in het beheer en de commercialisatie van winkelvastgoed en realiseerde het een aantal architectonische hoogstandjes.

AEQUOR
icon
image

AEQUOR

Dit exclusieve Antwerpse project bevindt zich pal op het bruisende Eilandje. Het ligt aan de kop van het kabbelende Willemdok en zijn jachthaven en geniet van een adembenemend zicht op dok, MAS en Schelde. Een realisatie van VL-Holding en Bermaso.

ANTIGOON
icon
image

ANTIGOON

Het unieke Antigoonconcept op de Scheldekaaien is een woonproject van ongeziene allure in hartje Antwerpen, wondermooi gelegen tussen het bruisende stadscentrum en het rustgevende water van de Schelde. Een realisatie van VL-Holding en Bermaso.

DUIN & PARK
icon
image

DUIN & PARK

Stijlvol project in het hart van de mondaine badstad Knokke, vlakbij strand en duinen, maar ook op een boogscheut van het levendige centrum. Een realisatie van VL-Holding en Bermaso.

EILANDJE
icon
image

EILANDJE

Eigentijdse interpretatie van de typerende pakhuizen uit de omgeving, in dezelfde buurt als Aequor. Gebouw met een solide uitstraling, waar kosten noch moeite gespaard werden voor een topafwerking. Een realisatie van VL-Holding en P. World.

LIBERTY
icon
image

LIBERTY

Een toonbeeld van elegantie, eveneens op het Antwerpse Eilandje, met een focus op innovatieve technologie en een piekfijne afwerking. Een realisatie van VL-Holding en P. World.

GULDENPOORT
icon
image

GULDENPOORT

Exclusief woonconcept met 14 klassevolle woningen achter een historische voorgevel, aangenaam gepositioneerd rond een centraal gelegen waterpartij.

NEERLAND PARK
icon
image

NEERLAND PARK

Dit woonproject in Wilrijk telt in totaal 23 huizen en 124 appartementen. In Neerland Park staat uw woon- en leefcomfort centraal, onder andere via een aantal uitgekiende ecologische elementen. Een realisatie van VL-Holding en Dela Building.

LISPERPARK
icon
image

LISPERPARK

Lisperpark geniet, ondanks zijn centrale ligging in Lier, maximaal van rust en groen. Energiezuinig wonen in een stijlvolle architectuur zijn hier de kernwoorden.

NEERHOF
icon
image

NEERHOF

In Neerhof staat uw woonplezier centraal. De verfrissende architectuur zorgt voor rust, terwijl de nabijheid van het centrum van Oud-Turnhout een vlotte bereikbaarheid garandeert.

Is u interesse wellicht gewekt?