Strepen

Vanuit uw appartement in The Gallery geniet u van een fenomenaal uitzicht over het Zuiderpershuis en zijn twee monumentale torens, de fraai heraangelegde Scheldekaaien of de groene rust van park Dok Zuid.


Strepen
State of the Art Living

OMGEVING IN HET HART VAN HET ZUID

De omgeving van The Gallery is er een om u tegen te zeggen. Het nieuwe project wordt de buur van een van de meest iconische gebouwen van de stad: de vroegere waterkrachtcentrale Zuiderpershuis. Op de Gedempte Zuiderdokken, op een boogscheut van The Gallery, bevindt zich het nieuwe park Dok Zuid. Hier komt u tot rust in een van de talrijke zithoekjes of op de uitgestrekte grasvelden, terwijl de jongsten zich uitleven op het multisportveld of in de speeltuintjes. Aan de andere kant, langs de wondermooi heraangelegde Scheldekaaien, geniet u van het wijdse uitzicht over de rivier. Maar dat is niet alles. De hele wijk Het Zuid baadt in de charme. Met zijn restaurants, knusse cafés, hippe winkels en culturele trekpleisters is het een absolute droom om te wonen.

icon

Bent u overtuigd van de eindeloze troeven van dit topproject en voelt u er ook wel wat voor om in deze droomomgeving te wonen?