Strepen
State of the Art Living

HET PROJECT STATE OF THE ART LIVING

In de verkeersluwe Leuvenstraat, in het hart van de charmante Antwerpse wijk Het Zuid, komt The Gallery. Dit hoogstaande woonconcept bestaat uit 21 luxueuze appartementen en 2 commerciële ruimtes. Het hele project ademt topniveau uit, tot in de kleinste details. De architectuur, een ontwerp van Luc Binst, is verrassend en innovatief. De ruime appartementen bieden een riante binnen- en buitenruimte. Voor dat laatste zorgen weelderige terrassen, die adembenemende uitzichten opleveren op de Schelde, het nieuwe park Dok Zuid en het historische Zuiderpershuis. Ook de ligging in Het Zuid is een meerwaarde. Deze wijk ademt gezelligheid uit, met zijn pittoreske winkelstraatjes, cafés, restaurants, kunstgalerijen ... Hier komt u helemaal tot uzelf, terwijl u toch in het midden van de kosmopolitische stad woont.

icon

INTERIEUR Het summum van kwaliteit

De hoogwaardig afgewerkte doorzonappartementen van The Gallery bezitten kamerhoge en -brede raampartijen. Dat levert een verbluffend uitzicht op over de Schelde of het groene park Dok Zuid. Tegelijkertijd creëert het een zalige, lichte sfeer in uw woning, die de hele dag door overspoeld wordt door zonlicht.

icon

ARCHITECT Binst Architects

The Gallery is hét stedenbouwkundige sluitstuk van een van de meest markante bouwblokken op Het Zuid. De site ademt de maritieme context van weleer uit en is onderdeel van het groeiende artistieke tophart van Antwerpen! The Gallery verzoent de diversiteit in schaal van de Gedempte Zuiderdokken en de Scheldekaaien tot één leesbare, hybride compositie. Ons ontwerp wordt gekarakteriseerd door één heldere en optrappende ordening waar uitgepuurde details en duurzame materialen centraal staan. Wonen, water en kunst verstrengelen zich hier tot één tijdloze en passende beleving.

Niet alleen The Gallery zelf is een hoogvlieger, dat geldt evenzeer voor de wijk waar dit klasseproject zich bevindt.